Våre tjenester

Ved å omsette bedrifters strategisk viktige målsetninger i konkrete digitale virkemidler oppstår verdiskapning!

Gode nettsider og portalløsninger bidrar til vekst

Det er slutt på de tider hvor bedrifter tenkte at nettsiden bare er et visittkort på nett. Dagens nettsider eller portalløsninger henger alltid sammen med og er bygges ut i fra bedriftens strategier og målsetninger. Løsningene brukes som redskap/verktøy for å posisjonere bedriftene i markedet mot potensielle kunder og jobbkandidater, effektivisere kommunikasjon og informasjonsflyt både internt og eksternt, skape henvendelser og salg samt andre viktige målsetninger.

Dette gjør igjen at ingenting er tilfeldig, både hva gjelder design, struktur, innhold eller funksjonalitet. Nettsiden bygges for å skape størst mulig konkurransefortrinn for våre kunder.

Digital synlighet - gjør det riktig!

Gode handlingsplaner er nøkkelen.

Det finnes en jungel av muligheter og kanaler for markedsføring på Internett. Vi hjelper våre kunder med å finne de kanalene som skaper størst mulig verdi og har gode konsepter og løsninger for gjennomføring. Med utgangspunkt i hver enkelt bedrift sine målsetninger, målgrupper, budsjetter og ønsker lager vi gode handlingsplaner som gir forutsigbarhet, gjennomførbarhet og som styrker bedriftene i sin konkurransesituasjon i markedet.

Kanalene vi jobber med

Google Adwords

Vi setter opp og drifter/optimaliserer våre kunders Adwords kontoer med fokus på ROI i form av konverteringer og klikkpris. Resultateter rapporteres månedlig for full oversikt.

Nyhetsbrev

Vi tilbyr gode verktøy og hjelpen som skal til for å lykkes med nyhetsbrev, enten du ønsker å jobbe med dette internt eller bruke oss som Partner på utsendelsene.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi starter alle SEO prosjekter med en analyse som bunner ut i oppgaver som må gjennomføres for å løfte våre kunder i Google på relevnte søkeord.

Sosiale medier

Kommunikasjon, salg, kundeservice og rekruttering er noen av område man kan benytte Sosiale medier til. Vi bistår med kanalvalg, konsepter og gjennomføring.

Remarketing

Målrettet annonsering mot besøkende som allerede har vært på nettsiden din. Vi hjelper planlegging, design av annonser og oppsett av konto.

Google Analytics

Verktøyet som gir deg full kontroll over hvordan nettsiden din brukes og hvilken markedsføring som fungerer. Vi hjelper med oppsett, rapportering og tolkning av data for videreutvikling av nettsiden og effektivisering av markedsføringen.

E-handel - B2B, B2C, integrasjon, betalingsløsninger.

Sammen finner vi løsninger for din bedrift.

Vi har kompetansen, løsningene og verktøyene til å levere et bredt spekter av nettbutikker. I dialog med våre kunder finner vi løsningene og budsjettene som matcher bedriftens behov. Dette være seg plattform, evnt integrasjon mot bedriftens ERP/økonomisystem, betalingsløsning, design, funksjonalitet, markedsføring osv.

Ta kontakt med Bjarne hos oss på 930 45 422 eller bjarne@argo.no så hjelper vi deg med kravspec og et uforpliktende tilbud for din bedrift.

Løsninger som forenkler hverdagen

B2B

Vi har lang erfaring med å hjelpe grossister eller andre som jobber B2B med lukkede e-handelsløsninger. Fokuset her ligger ofte på å tilby bedriftens kunder en effektiv og enkel bestillingsløsning hvor hver enkelt kunde får tilgang til de produktene som er mest relevant for dem, bestillingslister, de prisene og rabattene som de har, tilgang til historiske ordrer og fakturaer osv. Med en moderne nettbutikk som er integrert med bedriftens ERP system er det store muligheter for økt salg, bedre kundeservice og effektivisering av interne prosesser.

B2C

Vi løser alle tekniske utfordringer og legger til rette for at du skal kunne selge dine produkter via internett til privatpersoner eller bedrifter. Vi har dyktige designere og prosjektledere som sørger for at resultatet og prosessen blir best mulig for våre kunder. Omfanget kan variere fra enkle malbaserte nettbutikker til omfattende skreddersydde løsninger. En profesjonell nettbutikk kan vise seg å bli din beste selger. Ikke bare kan det generere mye ordrer direkte i nettbutikken, men også sørge for økt omsetning i bedriftens fysiske lokaler.

Integrasjoner

En god integrasjon sørger for at nettbutikken fungerer sømløst med kundens ERP system og gir nettbutikken oppdatert priser, lagerstatus, rabatter osv. Ordrer og annen info leveres tilbake til økonomisystemet fra nettbutikken. Vi har levert integrasjoner med de fleste kjente ERP systemene.

Betalingsløsninger

Riktig valg av betalingsløsning har mye å si for handelen i nettbutikken din. Argo kjenner styrkene og svakhetene til de ulike tilbyderne og hjelper deg i valg av løsning. Vi har integrasjoner mot de fleste aktørene.

Bli kjent med ARGO

For å videreutvikle CMS løsningen ARGO, så jobber det 13 engasjerte «argonauter» med ulik kompetanse, felles er viljen vår til å gå den ekstra milen for våre kunder og kollegaer. Bli kjent med oss og bli inspirert!

Hils på argonautene

Vi vil gjerne høre fra deg.

Lurer du på noe? Vi svarer på det du lurer på og gir deg gjerne et uforpliktende tilbud. Fyll ut feltene nedenfor og beskriv kort hva du vil gjøre - så hører du fra oss.

Utålmodig?

Kontakt oss direkte: Oslo / Bergen