Om ARGO

ARGO er en gjennomprøvd og god CMS løsning for bedrifter som vil ha moderne og sikre websider og portalløsninger.

ARGO`s og DNA`historie

Fra 1996 til desember 2016 var Argo et selskap, nærmere bestemt Argo Internett as.
Fra 1. januar 2017 ble det gjort noen endringer for å posisjonere og styrke CMS løsningen og selskapene for framtiden.

CMS løsningen og for websider og portaler vil bli markedsført under navnet DNA - ARGO.NO www.argo.no
Bak dette CMS verktøyet står NSN AS

Driftssikkerhet

I flere år har NSN prioritert å samarbeide med de dyktigste driftsmiljøer innen vår bransje. Dette gjør vi for å sikre at alle kunder som velger å kjøpe produkter og tjenester fra oss, skal være sikret optimal sikkerhet; oppetid, viruskontroll, stabilitet, osv.

Hvert år investeres det betydelige beløp fra vår side for å opprettholde service- og sikkerhetsnivået.

Verdiene våre - et levesett

I en travel hverdag kan det være vanskelig å holde fokus og prioritere riktig. Vi bruker derfor verdiene våre til å definere hverdagen vår.

I NSN AS har vi 4 verdier - STEV:

 • S

  Stolt

  Vi vil at våre kunder skal være stolt av å være kunde hos oss. Vi som er ansatt i NSN skal være stolte av våre kunder, våre kollegaer, våre produkter og løsninger, vår kompetanse og resultatene vi skaper sammen med våre kunder.

 • T

  Trygg

  Vi vil at våre kunder skal føle seg trygg - Argo betyr den som viser vei. Vi som er ansatt i NSN skal være trygg i vår kommunikasjon og våre prosesser med våre kunder.

 • E

  Engasjert

  Vi skal tilføre kunnskap og erfaring til våre kunder slik at våre kunder blir engasjert. Vi som er ansatt i NSN skal være engasjert. Vi skal hele tiden jobbe for å skape konkurransefortrinn og verdiskaping for våre kunder.

 • V

  Verdiskapende

  Alt vi i NSN gjør, skal være verdiskapende for våre kunder. Dette er selskapets viktigste mål og gjennomsyre alt vi gjør.

"If you do build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is very powerful". Jeff Bezos, skaperen av Amazon.com

Vi vil gjerne høre fra deg.

Lurer du på noe? Vi svarer på det du lurer på og gir deg gjerne et uforpliktende tilbud. Fyll ut feltene nedenfor og beskriv kort hva du vil gjøre - så hører du fra oss.

Utålmodig?

Kontakt oss direkte: Oslo / Bergen